Vervolg Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Carli en Maria - WaarBenJij.nu Vervolg Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Carli en Maria - WaarBenJij.nu

Vervolg Hong Kong

Blijf op de hoogte en volg Carli en Maria

02 November 2007 | Hong Kong, Hong Kong

Nadat we met Kerin het bericht Hong Kong op de site gezet hebben, kwam Kirt (haar vriendje), naar het hotel. We zijn daarna de stad in gegaan, naar de haven, en naar de " Avenue of Stars". Hier zijn beroemdheden geweest, die hun handdruk in cement hebben achter gelaten. Daarna naar een geweldige lasershow aan de haven. Op de wolkenkrabbers werden middels allerlei laserstralen en dergelijk begeleid door muziek een grandioze show weergegeven. Hong Kong spant gewoonweg de kroon met High Technology. Onvoorstelbaar zulk een spektakel over het water. Daarna zijn we met Kirt en Kerin in een Chinees cafetaria lekker wezen eten. Afscheid genomen en terug naar het hotel.
De volgende ochtend weer vroeg op (Carli's rug ging redelijk na wat oefeningen - dank Asse!!!), een heerlijk ontbijt genuttigd, op weg naar een heel indrukwekkende tempel. We gingen met de metro, perfect geregeld en aangegeven (high tech). De Wong Tai Sin tempel is een van de grootste in de stad. We zagen daar vele mensen die offers brachten aan de goden en wierookstokjes aanstookten en op lieten branden.
Hierna terug naar Hong Kong Island, (ander gedeelte van de stad), en daar op een hele lange roltrap gegaan welke ons vervoerde dwars over diverse winkelstraten. Hierbij waren diverse mogelijkheden om op en af te gaan. Daarna zijn we weer terug gegaan naar de haven, en met de Star Ferry naar Kowloon (ander eiland met daarop ons hotel) gevaren. Toen de koffers gepakt en uitgecheckt, en met een taxi naar het treinstation. Dit was heel speciaal want hier konden we al inchecken voor het vliegtuig, dus ook onze koffers werden al ingenomen (geen gesjouw meer!) Vervolgens de trein naar de luchthaven genomen en daar aangekomen nog lekker geluisterd naar een fantastische band (3 personen) met helaas alleen ons als publiek. Toen we aan boord van vliegtuig aren, en zelfs al een stukje hadden gereden, bleek dat er in de Boeing 747 helaas in het geheel geen water aan boord was. We hadden daardoor een uur vertraging, maar gelukkig daarna een fantastische vlucht met flink wat keus in video's, muziek, tv, etc..

Tot de volgende keer Carli en Maria.

• 02 November 2007 - 07:56

Tineke En Theo:

He, ik ben de eerste die jullie nieuwe verslag leest.
    We zijn blij dat Carli zich een beetje beter voelt. Maria, het ziekenhuis staat er nog, het is er wel stil zonder jou.
    Groeten aan de familie,

• 02 November 2007 - 08:45

Antoinette B:

Wat super om dat allemaal te lezen! Fijn dat het goed gaat en dat jullie genieten! Eerste "Bongers-diner-evening" goed doorgekomen! Was reuze gezellig en we verheugen ons al op de volgende keer!
    Dikke kus!

• 02 November 2007 - 10:34

Loes:

hey maria!! en carli natuurlijk!!

gave foto's zeg! tis gelukt ze er allemaal op te zetten! wij zitten hier GRRR allemaal te werken en jullie daar maar genieten! Hou ons op de hoogte & geniet ervan!!

liefs loes, Marielle, Mariek S

• 02 November 2007 - 14:23

Tante Mien:

Beste Carli en Maria.
    Wat Geweldig en wat een mooie fotos.Even laten weten dat Ome Bert ok weer thuis is en dat alle onderzoeken goed zijn verlopen en het is allemaal goed Wij hopen dat jullie een fijne vakantie hebben geniet er maar van.

Groeten Ome Bert eeeeeeeen Tante Mien

• 02 November 2007 - 14:36

Ans:

Hoi Carli en Maria,

Fijn om jullie verhalen al zo snel te lezen; voelen we, dat alles goed gaat. prettig.
    geniet maar verder.

• 02 November 2007 - 14:37

Nogmaals Ans:

Hoi,

Karel heeft zijn GVB; dus is nu natuurlijk golfen!!
    groetjes

• 02 November 2007 - 15:10

Suus And The Boys:

Ook ik geniet weer van de foto's. Weet je wat me nou zo opvalt, het is daar zo schoon!!!! Voor zo'n wereldstad, je ziet geen vuiltje liggen op straat. Kunnen we wat van leren........

Greets,
    Suus, Jerom en Robin

• 02 November 2007 - 15:58

Ad Van Dalen:

Ik wist wel dat dit een geweldige reis is.
    Geniet er maar van.
    Ad en Annie

• 02 November 2007 - 17:56

Bep En De Rest:

Hoi zussie en zwagertje
    Als ik jullie foto's zie krijg ik ook zin in zo'n reis.
    We blijven het volgen.
    Doe de familie de groeten

• 03 November 2007 - 10:22

Antoinette En Eduard:

Echt heeeeeeeeel leuk om jullie zo te kunnen volgen. Wat een belevenis moet Hong Kong zijn. Het nadeel van deze site is wel dat we harstikke nieuwsgierig zijn naar het vervolg dus op naar verslag Australië.

Heel veel groetjes aan de familie daar en geniet lekker verder!

Antoinette en Eduard & Lotje

• 03 November 2007 - 10:36

Tim Koen En Bram:

hoi pa en ma we zien dat daaar alles geweldig is. en ons pap toch nog een beetje last van zijn rug heeft.hier is alles oke en we hebbe het ook gezellig.het is nu lekker weekend dus wij gaan er ook van genieten. spreek jullie later. xxx tim koen en natuurlijk BRAM nog veel plezier...

• 03 November 2007 - 13:26

Sanne (vanuit Russia:

Hay oompje en tantetje,
    ik zie dat ook jullie je prima vermaken en veel zien! Wat heeft Carli met zijn rug gedaan? Leuk om die foto's van Hongkong te zien aangezien ik er zelf over een maand of twee zit :) Hier in Rusland ook alles goed, helaas wel heel wat graden kouder dan bij jullie denk ik.
    Heel veel plezier! Paka paka Sanne

• 04 November 2007 - 13:18

Hans En Will:

Mooie reis tot nu toe. Doe ome Jo en tante Angeline de hartelijke groeten. Fijn dat het met de rug van Carli wat beter gaat. Voordat jullie in de camper zitten is het vast helemaal top met de gezondheid. Zon doet wonderen.
    Veel plezier en groetjes.

• 04 November 2007 - 15:08

Jessica Zwagerman:

Voor de eerste keer tijdens een avonddienst jullie verhalen gelezen. Geweldig dat jullie het goed hebben en leuk om te lezen en de foto's te zien.
    Hier gaat alles naar wens dus geniet maar volop!!

• 04 November 2007 - 22:05

Therese Snoeren:

Bofkonten" ! Fantastisch voor jullie.
    Hartstikke mooi, dat wij op deze manier ook mee genieten. Toi-toi-toi voor een "vervelende"rug.
    groetjes Therese

• 04 November 2007 - 22:36

Henry En Marion:

Zo te zien maken jullie het geweldig.
    Hartstikke mooie foto's...
    We zijn benieuwd naar de rest van jullie avontuur.
    Laatste nieuws: Hapse Boys - Nooit Gedacht 2-3, Koen heeft het weer goed gedaan !!!

groetjes

• 05 November 2007 - 10:43

Renate Toebes:

Ontzettend leuk om jullie op reis te volgen! HongKong wat een stad en wat laat het een verschillen zien, prachtig. Hou vol met je rug en doe het zover als dat gaat beetje rustig aan (zal 'ie' ook wel aangeven!!)
    Liefs Renate

• 05 November 2007 - 13:42

Marion En Henry:

leuk om jullie verslag te lezen. Het is nu de 5de november,dus jullie zitten nu in australie. Zo'n Aziatische land is toch wel heel anders he. Wij vonden het in iedergeval geweldig. Zou zo terug willen. Hopelijk hebben jullie er ook van genoten. Carli heel veel sterkte met je rug. Dat je weer snel gewoon vooruit kunt. Ik blijf jullie reis volgen en kijk uit naar het volgende verslag over Australie en Nieuw Zeeland.
    Groetjes Marion.

• 05 November 2007 - 17:40

Pa En Ma Wildenberg:

wij zitten te wachten opnieuws en foto's uit australie.Hier loopt alles op rolletjes.met de boys gaat ook alles goed (komen nog steeds terug)verders geen nieuws tot wederhoren

• 05 November 2007 - 20:11

Familly Pouw:

Héy Carli en Maria!

Jullie maken het goed daar zien wij wel.. Echt leuk allemaal, wat een ervaring! Nog heel veel plezier, en we houden een beetje een oogje in het zeil op de rosmolen 48 haha. Nog heel veel plezier en tot over een paar weken!

Groetjes Jan, Betsy en Jorg

P.S. we waren nog even langs geweest op de dag dat jullie gingen, maar helaas waren de vogels al gevlogen!

• 06 November 2007 - 10:01

Jose:

Hallo Carli en Maria,

Alles goed met jullie? Zelfs ik ben nu achter de computer te vinden om jullie reisverslag op de voet te volgen. Het is leuk om zo op de hoogte te blijven.
    Het ziet er geweldig uit, mooie foto's.
    Geniet er maar van,en tot de volgende keer.

Groetjes uit Nistelrode.

• 07 November 2007 - 05:27

John:

Thanks for get my computer working again!

Uncle John,