Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Carli en Maria - WaarBenJij.nu Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Carli en Maria - WaarBenJij.nu

Hong Kong

Blijf op de hoogte en volg Carli en Maria

29 Oktober 2007 | Hong Kong, Hong Kong

Ja hoor, we zijn in Hong Kong en dat is dus echt een wereldstad. We zijn eerst natuurlijk door onze kinderen, oma en opa maar ook door Antoinette, Eduard, Charlotte en Guusje naar Schiphol gebracht. Een dikke kus en de reis werd ingezet.
In Engeland werd een storing geconstateerd aan het P-A systeem van het vliegtuig. Ik dacht wie gaat hier dan zingen? Maar het had te maken met de mededelingen etc. door de crew. Een uurtje wachten en we gingen de lucht in. Een grote Boeing 747 dat was wel genieten. Iedere stoel een geavanceerde uitrusting met cd's, video en wat al niet meer. Een goede reis en ook de rug van Carli hield het met flink wat medicijnen best wel redelijk. De laatste uren was er te weinig water aan boord maar dit had alleen de consequentie dat er geen thee of koffie meer werd geserveerd. Al met al een prima reis. Een goede landing en er was zelfs een rolstoel klaar gezet voor Carli. Ook de bus stond er om naar het hotel te gaan. Een prachtig hotel (Kimberley), 's avonds nog wezen eten en vroeg naar bed. (Hong Kong time!!!)
Maandagmorgen 29-10, met een sight seeing bus door Hong Kong rondgetoerd. Veel indrukken opgedaan, tjonge tjonge (klinkt chinees), wat een hoge gebouwen, met zelfs het hoogste gebouw met 88 verdiepingen ca. 460 meter. Als je dan boven op een berg staat, op het bekende uitzichtpunt "Victoria Peak", en je kijkt dan over een geweldig grote haven (gelegen tussen allemaal bergen met juist daarop die enorme flats, dat is fantastisch. We zijn ook nog bij een juwelier geweest waar we hebben kunnen zien hoe of de diamanten en dergelijke worden bewerkt.
Vanmiddag hebben we Kerin ontmoet, en dat is dus echt een leuke meid. Een klein jaar in Nederland gewoond, en dan al heel erg goed onze taal kunnen preken, harstikke makkellijk voor ons natuurlijk. Ze wil uiteindelijk ook in Nederland komen wonen We hebben enkele foto's gemaakt dus het vervolg is er.

Groetjes Carl en Maria

• 29 Oktober 2007 - 10:09

Asse Bruinenberg:

hallo carli en maria,
    fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat het met de rug redelijk gaat. Misschien nog een heerlijke Thaise massage. Veel reisplezier.
    gr. Asse

• 29 Oktober 2007 - 11:57

Antoinette:

Wat ziet er dit super uit! Fijn dat het goed is gegaan met de rug want we maakten ons wel een beetje zorgen. Hopelijk gaat het met een aangename temperatuur en prachtige indrukken alleen maar beter. Groetjes en geniet ze!

• 29 Oktober 2007 - 14:40

Pa En Ma:

hallo Maria en Carli
    wij hebben alles gelezen en gezien op de site.Wat fijn voor jullie dat het met carli zijn rug weer wat beter gaat (van Koen vernomen)nu kunnen jullie teminste wat gaan bezichtigen,het lijkt een hele mooie en bezienswaardige stad.groetjes en tot de volgende site

• 29 Oktober 2007 - 15:43

Tim:

ha pap en mam mooi dat alles goed is gegaan. Eindelijkdan een reactie van mij Leuke foto's ook.De zon is goed aanwezig zo te zien. Veel plezier nog en we spreken elkaar weer. Groeten ook van koen en bram. Daaaag

• 29 Oktober 2007 - 15:50

Koen:

haha die tim he, leuk berichtje

Veel plezier nog daar! en een plezierige vlucht naar Australië

Groetjes Koen

• 29 Oktober 2007 - 15:57

Thea:

Een prettige vakantie en heel veel plezier daar. Beterschap met je rug. Geniet er maar van, nu je ben eenmaal toch zo ver. Die kans krijg je nooit meer misschien. Dag Maria en Carli. de Groeten van Patrick Jolanda Danique (?) en Thea

• 29 Oktober 2007 - 17:27

Theo En Tineke:

Ha beste mensen, fijn dat het redelijk gaat. Het weer is in ieder geval beter dan hier.
    Groetjes van iedereen in Bernhoven.

• 29 Oktober 2007 - 17:27

Ans:

Fijn dat jullie zo'n goede reis hebben gehad en dat de rug van Carli niet teveel tegenspruttelt. Al meteen leuke, mooie foto's erbij. Mooi.
    Nog veel plezier.

• 29 Oktober 2007 - 17:34

Twan Koosje :

hoi maria en carli ik zie dat je een goede viiegreis hebt gemaakt ga zo door en maak veel fotos dan kunnen wij ook mee van genieten gr twan en koosje

• 29 Oktober 2007 - 17:44

Frank En Antoinette:

Hey schatten! Een goed begin is het halve werk! Gave foto's ook! Volgens Frank ligt er ook zo'n Chineese boot in het IJ in Amsterdam....maar aan het weer te zien zijn jullie echt in Hongkong! Car, hou je haaks met je rug! Geniet ze! Dikke kus van ons alle 5!

• 29 Oktober 2007 - 18:27

Annie:

Hallo Maria en Carli,

Leuk om jullie verslag te lezen vanuit het verre Hong Kong. Fijn dat het goed gaat met de rug, anders laat je Maria maar lekker masseren.
    Hier in Schaijk gaat het ook goed.

Lieve groet van Annie, Martijn, Anke, Wilma.

• 29 Oktober 2007 - 19:07

Wim Van Der Doelen:

Hey Maria en Carli
    Al weer veel meegemaakt in korte tijd.
    Hopelijk komt het met de rug weer goed.
    Misschien kent Kerin nog wel een chinese
    bottenkraker.

Leuk dat het gelukt is jullie meeting.
    Hopelijk heb je nog een keer tijd om een mailtje te sturen met een samenvatting van jullie ervaring met ons chineeske.
    Ze is nog steeds zo klein zie ik wel

taitjen oftewel houdoe
    Wim

• 29 Oktober 2007 - 20:43

Hena :

Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Monica en ik krijgen bij het zien van de
    foto's de HongKongkriebels.

Geniet ze!

Groetjes ook aan Kerin,
    Hena

• 29 Oktober 2007 - 22:15

Jos En Gerry:

Hallo Carli en Maria,

Zo te zien op de foto's en te lezen in jullie bericht genieten jullie al volop van al die oosterse schoonheid. Ga vooral zo door.
    Hou ons wel een beetje op de hoogte dan genieten wij hier wel een beetje mee.

Groetjes Jos en Gerry

• 30 Oktober 2007 - 08:35

Lonneke En Marieke:

He collega,
    Lekker aan het genieten van je vakantie, terwijl wij hier zitten te ploegen achter de computer. Ontzettend leuke foto's van Hong Kong.
    Veel plezier nog en je hoort nog van ons
    Liefs Lonneke en Marieke

ps: wat goed Maria dat je de foto's op de site hebt gekregen, haha!!!

• 30 Oktober 2007 - 11:18

Marloes En Geertje:

hey zuster

Wat een leuk begin!
    En wat een lekker weer ok!!!
    Lekker genieten en we blijven je volgen.

'collegiale' (hihihihi) groetjes van ons allemaal.

• 30 Oktober 2007 - 12:06

Basselien:

Heey Carli en Maria,

We waren benieuwd hoe het met jullie gaat!! Maar zo te zien gaat het allemaal goed! gelukkig maar. Geniet van de vakantie en goede reis.

Groeten van je collega's uit Best

• 30 Oktober 2007 - 14:01

Ilse:

Ha die Maria en Carli,

Je hebt er een leuke site van gemaakt!
    En zo te zien is het super daar!
    Veel plezier nog en maak er iets moois van!

Groetjes Ilse

• 30 Oktober 2007 - 15:53

Bram:

hee pa en ma.
    hier is alles goed.het zijn mooie foto's. en het ziet er daar allemaal geweldig uit. een fijne reis naar Australië.en nog veel plezier.fijn dat het weer goed gaat met pap zijn rug.
    we spreken elkaar nog groeten van het thuisfront xxx

• 30 Oktober 2007 - 17:03

Secretaresses:

Ha Maria en Carli

Wat leuk dat jullie goed zijn aangekomen in hong kong en wat een mooie foto's.
    En goed weer zo te zien en wij hier maar werken daarom zeggen ze zeker je krijgt wat je verdiend nou jullie verdienen het wel groetjes van alle secretaresses en de rest van Afd. 2
    Wij blijven jullie volgen.

Antoinette en claudia

• 30 Oktober 2007 - 17:43

John Van Meegen:

Ziet er goed uit daar, mooie foto's nog een fijne vakantie groetjes uit Best John en Liz

• 31 Oktober 2007 - 19:16

Marjo:

Leuk dat we met z'n allen op deze manier mee kunnen genieten! We zien uit naar de volgende serie foto's en het vervolg van jullie reis. Die rolstoel heb je verder niet meer nodig hoop ik.

Groeten uit de Bergstraat.

• 01 November 2007 - 12:15

Daffy:

Ha fam. Bongers,

ziet er allemaal goed uit !
    en die thaise massage.........
    zou ik zeker nemen.
    nog veel plezier

groetjes,

Dave en de rest van de Boeijkes

• 01 November 2007 - 14:16

Suus En De Jongens:

Krijgen wij via deze site alvast een voorproefje van de nieuwe reeks van 't programma "Het is hier Fantastisch" of wat? GEWELDIG!! Weer een ervaring rijker!
    Cheers, Suus, Jerom & Robin