Opnieuw Welkom!
Blijf op de hoogte en volg Carli en Maria
10 Oktober 2011 | Nederland, Geffen
Opnieuw welkom op onze site! Zoals de meeste al weten gaan we opnieuw naar Nieuw Zeeland. Het is ons de vorige keer zo goed bevallen, dat we dit nog een keer willen meemaken. We hebben al veel van Nieuw Zeeland gezien maar nu gaan we voor de rest. We vertrekken op 29 oktober en vliegen dan naar Dubai, waar we een stop-over hebben van 3 dagen. We willen daar Dubai bekijken en zien hoe het leven in een woestijnstad is! Daarna vliegen we naar Sydney, waar we Ome Jo en Tante Angeline gaan bezoeken en de neven en nichten van Maria weer zullen zien. Na een week gaan we naar Nieuw Zeeland waar we een camper gehuurd hebben. De bedoeling is dat we daar gaan rondtrekken en de laatste week de neven en nichten van Carli bezoeken die in de omgeving van Alexandra wonen. Op 8 december vliegen we weer terug en we hopen 9 december dan weer thuis te zijn.
We hebben er ontzettend veel zin in.
We hopen dat jullie het leuk vinden om ons te volgen op onze reis en om onze reisverslagen te lezen.
Groetjes Carli en Maria
10 Oktober 2011 - 09:25
Anja:
Hoi Maria en Carli,
Wij hopen dat jullie een geweldige reis zullen hebben en geniet er maar van! We "reizen " door het lezen van de verslagen lekker een beetje mee.
Arnold en Anja -
10 Oktober 2011 - 09:32
Tineke En Theo:
Has Maria en Carli,
Leuk, heel veel plezier en goede reis en we volgen jullie op de voet.
De locatie thuis wordt ook weer geactiveerd, of vinden de heren het wel goed.
Tineke en Theo -
10 Oktober 2011 - 13:11
Dave:
veullllllllllllllllllllll plezier -
10 Oktober 2011 - 13:32
Ingrid:
Maria en Carli,
Een heel goede reis toegewenst geniet ervan en laat ons ook weer een stukje meegenieten.
Ingrid -
10 Oktober 2011 - 16:24
Therese Snoeren:
Nou, Carli en Maria, een prachtige reis gewenst. Heel veel genieten!
Dan genieten wij weer mee.
Goede reis, groetjes, Therese en Jan -
10 Oktober 2011 - 19:08
Frank En Antoinette:
Lieve mensen, geweldig!!! Het enige nadeel is dat we elkaar heel lang niet gaan zien, want wij vertrekken naar Australië op 10 december....
Dikke kus en veel plezier alvast!
Liefs, Frank en Antoinette -
10 Oktober 2011 - 22:36
Nathalie V L:
Hoi Maria en Carli!
Het programma klinkt goed!
Nog een paar weekjes werken en dan is het zover..!
Alvast veel plezier!! Ik zal de site regelmatig checken.
Groetjes Nathalie -
13 Oktober 2011 - 07:59
Sanne:
Hee tante en oom,
wat gaaf weer hoor, ik ga jullie zeker weer trouw volgen, want ik ben namelijk helemaal niet jaloers... ;-)
Gelukkig heb ik het tegen die tijd heel druk met ons huisje, want we krijgen 2 nov. de sleutel.
Als jullie weer veilig terug zijn, moeten jullie dan maar eens snel komen kijken.
Voor nu veel plezier met de voorbereidingen nog en alvast een hele goed vlucht en wederom een fantastische reis gewenst!
X Sanne -
14 Oktober 2011 - 10:32
Peter Mertens:
Heel gaaf en tof voor jullie, veul ammesatie en rij nergens tegenaan !!!! -
18 Oktober 2011 - 14:16
Anne-marie (vollybal:
hoi maria en carli
wat gaaf dat jullie weer een mooie reis gaan maken gaan alles bij houden op de site
wensen jullie heeeeeeeeel veel plezier samen toe
gr anne-marie van den bosch en fam -
18 Oktober 2011 - 15:33
Corrie :
Ha de globetrotters gaan wederom op pad !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik wens jullie een super mooie reis met veel belevenissen straks op te site te lezen voor ons achterblijvers !
Maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Maria we gaan eerst nog lekker effe eten bij La Coline
Tot donderdag !! -
18 Oktober 2011 - 16:08
Cissy:
lieve Maria en Carli
Super leuk dat jullie weer op reis gaan wij wensen jullie een geweldige tijd toe We zullen jullie volgen.
Lieve groetjes,
Peter Cissy
18 Oktober 2011 - 17:16
Ans:
Veel voorpret gewenst en veel genieten tijdens de reis.
Maar eerst nog enkele verjaardagen vieren. -
18 Oktober 2011 - 18:59
Matti En Joop:
Hey Maria en Carli,
Veel plezier daar, doe de groetjes aan de familie!
Groetjes Matti en Joop -
18 Oktober 2011 - 20:39
Tara:
Hoi Carli en Maria,
Wat super om te lezen dat jullie weer richting Nieuw- Zeeland gaan! Wat was het super he de vorige keer! Ontzettend veel plezier, geniet ze en ik hou jullie website in de gaten!!
Groetjes Tara -
20 Oktober 2011 - 20:22
Geertje Deerns:
Maria en Carli,
Lijkt me erg leuk om jullie reisverslagen te lezen. Ik wens jullie een heel mooie reis.
Groetjes Geertje -
23 Oktober 2011 - 11:56
Tante Mien V Boxtel:
Hoi Maria en Carli
Graag wil ik jullie een goeie reis toe wensen En veel groeten en liefs van mij aan de de neefjes nichtjes .
Carli wat gezellig was die middag bij mij nogmaals een hele fijne tijd toegewenst en ik hoop dat ik jullie kan blijven volgen..
Veel liefs van mij Tante Mien
vBoxtel
25 Oktober 2011 - 15:44
Leo En Antoinette:
Wij wensen jullie een mooie vakantie.
Het is jammer dat we elkaar in NZ mislopen.
Laat weten waar het bier goed smaakt. -
27 Oktober 2011 - 16:55
Cobijn:
Hoi Maria en Carli,
Nog 2 nachtjes slapen!!!!!!!!
Een heel goede reis, fijn verblijf in Australie en Nieuw Zeeland, geniet ervan en wij volgen jullie via de pc!!
Fijne vakantie.
Groetjes
Hans en Cobijn -
29 Oktober 2011 - 06:38
Gerdine And Tenson:
Hello intrepid travellers! Have a fantastic time in Dubai and Ozzie. Can't wait to catch up with you in Dunedin. Its a shame you have just missed out on the rugby world cup games here in Dunedin. Hope we put on some stunning weather for you. All the best, have fun and see you soon xxx
Gerdine and Tenson -
29 Oktober 2011 - 12:03
Nikki :
Heel veel plezier!! -
29 Oktober 2011 - 15:20
Antoinette:
Hopelijk hebben jullie mijn sms gehad met het bericht dat toen jullie al lang in het vliegtuig zaten wij in Geffen aankwamen om jullie goede reis te wensen. Hoe kunnen we ons zo hebben vergist?!? Maar we gaan jullie volgen en misschien kunnen we een keer skypen? Liefs en groetjes, Antoinette -
30 Oktober 2011 - 09:08
Danielle Vd Voort:
Hoi Maria en Carli,
Heel veel plezier! Ik ga jullie verhalen zeker lezen!
Groetjes Danielle -
30 Oktober 2011 - 17:13
Charlotte:
hoi Maria en Carli
een hele fijne reis naar Australie en veel plezier.
doe de groetjes aan Mary en oom Jo.
groetjes en heel veel knuffels van charlotte:):):);););) -
31 Oktober 2011 - 11:09
Sandra Essens:
Hoi Carli en Maria,
Ik wens jullie een geweldige reis toe, geniet ervan! Ik houd de site in de gaten.
Groetjes Sandra