Welkom
Blijf op de hoogte en volg Carli en Maria
21 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
De planning is ongeveer rond.
We vertrekken op 27 oktober vanuit Amsterdam naar Londen. Daar moeten we overstappen en we vliegen dan naar Hongkong. We blijven drie dagen in Hongkong.
We hebben daar al een internationale sightseeing tour geboekt,dus dat zit wel goed!
Na die drie dagen vliegen we s'ávonds naar Sydney, waar we de volgende ochtend opgehaald worden door Ome Jo ( die voorheen al wel twintig keer heeft gevraagd wanneer we nu eens eindelijk komen!) Bij hem en bij Tante Angela blijven we 8 dagen logeren. We hopen dan de rest van de familie te ontmoeten en we hebben zelfs een afspraak op 4 nov. in een van de leukste cappuccino bars van Sydney!
Na die 8 dagen vliegen we naar Auckland, waar we laat in de middag aankomen. Hier hebben we voor een nacht een hotel geboekt. De volgende ochtend kunnen we een camper op gaan halen, die we voor 25 dagen gehuurd hebben. Daarna gaan we dus rondtrekken door Noord en Zuid Nieuw Zeeland. De overtocht van Noord naar Zuid ( van Wellington naar Picton) ligt al vast, dit is op 18 november.
Rond 27 november is nu de planning willen we bij Jane zijn (nicht van Carli) om ook hier familie te ontmoeten en wat leuks met hen te ondernemen.
Op 3 dec. hopen wij in Christchurch te zijn waar we onze camper dan weer in kunnen leveren. Na twee dagen bijkomen (bij familie, kennisen of in een hotel) vliegen wij op 5 dec. weer via Sydney en Singapore terug naar Londen. Hier stappen we over naar Amsterdam waar we op 6 dec. om ongeveer 11.00 uur weer zullen aankomen.
Zoals jullie zien een hele reis en wij denken een hele ervaring. Het begint nu ook steeds dichter bij te komen.
Het leek Carli en Mij heel leuk om iedereen op de hoogte te houden van onze ervaringen en belevenissen vandaar deze site.
Groetjes Carli en Maria
21 Augustus 2007 - 09:35
Frank En Antoinette:
Lieve Carli en Maria,
Wij wensen jullie een geweldige tijd "down under"!!! We gaan jullie missen, maar gelukkig kunnen we via deze site op de hoogte blijven van elkanders wel en wee!
Lieve groeten, Frank, Antoinette, Melanie, Niek en Thijs -
21 Augustus 2007 - 11:38
Suus, Jerom En Robin:
Kei leuk die site en de plannen zijn groots!! Het kan niet anders als een geweldige reis worden, en wat zal er veel gebruik worden gemaakt van de site om op de hoogte te blijven, ik heb hem al als favoriet aangemaakt :)
Liefs,
Suus, Jerom en Robin -
22 Augustus 2007 - 15:49
Sanne:
Hola tia maria y tio carli, ik zie dat julie al goed bezig zijn geweest! Heel veel succes nog met de voorbereidingen en ik kijk al uit naar de verhalen! Beso -
22 Augustus 2007 - 19:08
Je Middelste Zoon:
Na het uitgezocht te hebben op google kwam ik eindelijk op deze site terecht, want het is dus niet carlienmariaopreis.waarbenjij.nu
en die foto mag wel ietjes scherper ;-)
maar toch veel plezier daar!!
xxx Koen -
31 Augustus 2007 - 09:48
Antoinette:
Kei-leuk man! Heb 'm al toegevoegd bij onze favorieten. Kunnen we jullie lekker volgen op reis en jaloers worden.
groetjes -
03 September 2007 - 12:25
Ans:
Hallo Carli en Maria,
Wat een initiatieven. Knap op allerlei fronten.
Veel plezier daar; wij genieten mee.
Karel en Ans -
09 September 2007 - 17:48
Pa En Ma:
Doe vooral de groeten aan ome Jo en Tante Angeline en wij zorgen dat de boy,s grote jongens worden -
13 September 2007 - 14:08
Bep En Rene:
Lijkt me kei leuk om jullie te volgen daar aan de andere kant van de wereld.
Groeten van ons allemaal -
13 September 2007 - 20:29
Collega Zuster:
Ik sta er echt nog niet tussen!!
maar bij deze een erg leuke vakantie toegewenst!!
groetjes zuster geertje -
17 September 2007 - 11:55
Matti En Joop:
Ziet er te gek uit, de site én het vooruitzicht! We vinden het leuk om op de hoogte te worden gehouden. Ben benieuwd of ik wat herken daar van down under, alweer dik 20 jaar geleden.Een hele goeie tijd en doe ze daar de groeten, xx Mat en Joop -
19 September 2007 - 19:43
Theo En Tineke:
Naar het andere eind van de wereld!
Jongens geniet ervan en we zien de foto's en ervaringen wel verschijnen. -
20 September 2007 - 20:04
Cobijn Martin:
Na lang niets van jullie gehoord te hebben ineens een geweldig bericht van jullie grootse reis.
Wij wensen jullie een heel fijne en goede reis, en ik zal jullie volgen via internet.
Groetjes Cobijn -
24 September 2007 - 14:17
Marloes (collega):
ik wens jullie bij deze alvast een hele fijne reis en heel veel plezier in australië en nieuw-zeeland!
ga jullie volgen!!!
groetjes marloes gietman -
24 September 2007 - 22:24
Therese :
Geweldig! dat jullie die reis gaan maken en dat we dat via deze site mooi kunnen volgen. Ik wens jullie een prachtige tijd toe en genieten, maar dat zit wel snor bij jullie. Groetjes en toi,toi,toi!! Therese en Jan -
25 September 2007 - 09:40
Marjo En Jan:
Beste Carli en Maria, zo'n mooie reis, zo'n mooie internetpagina en veel volgers schept natuurlijk de verplichting dat je de pagina elke dag bijwerkt.....
Hartelijke groeten Jan en Marjo -
25 September 2007 - 11:27
Marjo Van Kreij:
Ha Maria en Carli,
Leuke reacties die voorbij komen.
Neem alles goed in je op want de tijd vliegt als je daar bent. Jullie hebben een druk progamma zie ik. Ik ben vooral geïnteresseerd in Nieuw Zeeland.
Ook wij zullen jullie volgen op je reis.
Marjo -
26 September 2007 - 18:07
Sjef En Sjan:
carli en maria
wij wensen jullie een fijne reis en vacantie toe naar het mooiste land van de wereld nieuw-zealand wij zijn er al 5 keer geweest en weten dus dat jullie het daar geweldig zullen vinden we blijven jullie volgen groetjes aan onze zus in christchurch
groetjes sjef en sjan. -
27 September 2007 - 21:38
Adri En Regine:
Leuk joh, om zo'n grote reis te gaan ondernemen. Doe ze in Nieuw Zeeland in ieder geval de hartelijke groeten van ons. Je zult verstelt staan van al het moois daar.. Ooit willen wij nog terug daarheen, maar wanneer??
Maar voordat jullie zover zijn hebben jullie al vele mooie, leuke avonturen meegemaakt,schat ik zo in.
Wij gaan jullie in ieder geval volgen en geniet er van met volle teugen.
Goeie reis. -
29 September 2007 - 13:22
Annet:
Hallo Carli en Maria,
Wat een prachtige reis in het vooruitzicht. Op basis van verhalen van goede bekenden, die deze wereld al eerder bezocht hebben, is dit een vakantie waar de natuur een aantal unieke beelden, die in andere werelddelen niet beschikbaar zijn. ook de gastvrijheid van de Nieuw Zeelanders is bijzonder. Omdat het in bepaalde gebieden van Nieuw Zeeland ook bijzonder hard en aanhoudend kan regenen hoop ik dat jullie de weergoden goed gestemd hebben. Ik kijk uit naar jullie spannende verhalen en kiekjes en alvast een goede reis gewenst. -
30 September 2007 - 11:46
Willem, Eeva En Eefj:
Hoi Carli en Maria, wij wensen jullie een erg fijne reis. We hopen dat alles goed gaat en dat jullie ervan zullen genieten. Ikzelf denk nog graag terug aan onze eigen australie reis en we hopen dat het voor jullie net zo'n avontuur wordt als voor ons.
Doe ze daar allemaal de groeten, en we zullen jullie ervaringen via de website blijven volgen!!!
Houdoe
Willem
Eeva
Eefje -
01 Oktober 2007 - 14:04
Hans Van Creij:
Carli, ik wens jou en maria een geweldige reis toe, jullie hebben het wel verdiend ! het gaat jullie goed en we horen er nog wel van.
m.v.g
Hans van Creij -
05 Oktober 2007 - 15:15
Hoi Carli En Maria:
Sorrrie voor onze late reactie.
Hadden eigenlijk niet meteen in de gaten dat we er op moesten reageren.
We vinden het een geweldig idee om jullie op deze wijze te volgen.
Misschien zien we elkaar nog voor 27 okt. Geniet maar van de spannende voorbereiding en hopelijk tot zeer binnen kort. -
06 Oktober 2007 - 18:29
Anke Van Dijk:
Een hele fijne vakantie met natuurlijk heel erg veel plezier!! Zag deze site in de map "kletspraat" staan, toch wel handig zo'n map!
Tot op het werk
Groetjes Anke -
09 Oktober 2007 - 14:58
Marga En Frans:
Beste Carli en Maria,
Wat een geweldige reis gaan jullie ondernemen. We gaan jullie zeker volgen (via de site natuurlijk). Wij wensen jullie een ontzettend fijne reis toe, mooie ervaringen, spanning en sensatie maar ook rust en genieten van het weerzien van familie. Maar allereerst sterkte met de voorbereidingen!
Groetjes en tot ziens,
Marga en Frans van de Mosselaer -
09 Oktober 2007 - 15:39
Twan Koosje:
heel leuk dat jullie een wereld reis maken ,geniet er van, doe alle nederlandse kennese die wij ontmoed hebben de groete ,en vergeet de zonnebrand niet wand die heb je wel nodig, en een heel goede vlugt doeiiiiiiii twan koosje en boris -
11 Oktober 2007 - 08:41
Ad En Annie VanDalen:
Hardstikke tof deze reis. Wij wensen jullie een heel fijne reis toe. Geniet er maar van want het is een van de tofste landen ter wereld. Vergeet niet op het Zuidereiland de boottocht te maken n.l. MILFORD SOUND> Breng Dinsdag wel onze fotoalbum mee.
Ad en Annie -
13 Oktober 2007 - 11:02
Liesbeth:
Hoi,
Jullie krijgen 't nog druk met zo'n site...Ik doe 't mondeling,4 nov. om 11 uur.
Fijne reis, Liesbeth -
15 Oktober 2007 - 08:03
Ton En Angelie:
Hallo Carli en Maria,
De site is gevonden! We zullen jullie zeker blijven volgen.
Veel plezier in Down Under.
groetjes -
17 Oktober 2007 - 14:54
Geert-Jan:
Hoi Carli en Maria,
Wens alles wat jullie wensen voor de komende wereldreis.
Op deze site zal ik jullie volgen.
Groet Geert-Jan -
17 Oktober 2007 - 18:07
Jolanda:
Hoi Carli en Maria,
Ik wens jullie een waanzinnig mooie reis met veel warme ontmoetingen en onvergetelijke indrukken....
En euh Carli...vergeet niet zo nu en dan je stembanden te smeren he!
Liefs,
Jolanda
29 Oktober 2007 - 11:06
Tante Mien:
Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe en wij blijven jullie volgen.
groetjes Ome Bert en Tante Mien.